Riktigt nöjd med min lilla toa:) vart lila...

img_7359 (MMS)

Riktigt nöjd med min lilla toa:) vart lila matta och så vart se gröna och rosa ljus till :) så en riktig färgtoa:) love it!


Vart en snabbis nere på stan å shoppade et...

img_9632 (MMS)

Vart en snabbis nere på stan å shoppade ett par väl behövliga skor som jag kan ha till vardag:) helt perfekta med lagom klack till vardag plus att det är inbygd platå i dom dom gör som extra snygga på foten:) vart även lite nytt till badrummet som jag vill piffa upp, så ett färgglatt randigt dusch draperi och rosa å turkosa ha dukar :) så nu behövs bara en färgglad matta och tvålhållare, skulle även vilja ha såna där klister grejer man sätter på kaklet , nån som vet vart de finns snygga färgglada såna?:)


Fredag

Ja då vade fredag igen,, Igår va de ju hockey match på hovet vi var på.
Kan dock erkänna att de inte spelade något vidare AIK , men sådana matcher kan man ju ha ibland me.
Dock kommer igen nästa match.

Idag har jag inga planer för va de blir, men nåt hittas nog på.
Imorgon blire dra in till stan och fika med Eka som har blivit stockholmare nu me :D



Zäta håller på att klättra upp på skrivbordet hela tiden me, snacka om uppmärksamhets galen ! ;)


Nu blire hockey ! Behöver jag säga att vi ...

img_1884 (MMS)

Nu blire hockey ! Behöver jag säga att vi är stolt sponsor av AIK hockey? ;)


No woman no cry


Asså den här killen, fan va bra han va igår.
låter ju bättre än orginalet tycker jag.
Vilket härlig röst!
Han har lätt blivit en av mina favoriter i årets idol.
Men de är ju så sjukt många grymma unga tjejer med i år.


Godmorgon alla Goa å glaa. Idag klarade ja...

img_3283 (MMS)

Godmorgon alla Goa å glaa. Idag klarade jag att gå upp skapligt i tid för att hinna med både längre promenad med z å fixa i ordning mig innan de vart dags att sätta sig vid datorn.  Idag är de full rulle med jobb sen tror jag AIK spelar på hovet ikväll så då blir det att dra dit :)


Fått visitkort och en visitkorts hållare a...

img_8758 (MMS)

Fått visitkort och en visitkorts hållare av Erikssons partihandel idag ;) mina första visitkort ;p fina va?


Har vart och hämtar ut paketet från hm nu ...

img_3565 (MMS)

Har vart och hämtar ut paketet från hm nu och allt satt perfa tycker jag nog:)  Här är en gullig topp och svarta treggings. Så de som jag hade beställt var, en brun tunica, en randig tunicka , denna vita toppen , svarta treggings, ett svart linne, ett vitt linne och ett randigt linne:) behövdes lite nytt i garderoben dock behöver jag mer höst kläder nu och även ett par bra höst skor som är bra tills jag börjat utbildningen då jag kommer stå mycket.  Så se blir prio ett härnäst :)


Vart å ätit på hembygdsgården här i Nynäs ...

img_7372 (MMS)

Vart å ätit på hembygdsgården här i Nynäs å Guu så gött. Åkte även strandpromenaden där de höll på med sjöräddnings övning. Så fullt med sjöräddnings båtar och brandbilar. Riktigt häftigt att se. Fick Dock ingen bra bild.


Va är de för fel på mitt HÅR???? Jag tappa...

img_9855 (MMS)

Va är de för fel på mitt HÅR???? Jag tappar ju fan en hem peruk om dagen . Marcus fick hjälps mig borta håret ni efter jag duschat och de är helt sjukt va går jag tappar :S Okej att jag har hur tjockt hår som helst men nångång tar de väl slut?:(  Nån som vet va de är för fel? Jag behöver hjälp!


Nu äntligen sitter vi i bilen Påväg hem ti...

img_2609 (MMS)

Nu äntligen sitter vi i bilen Påväg hem till Nynäs. Vi åker precis förbi Nyköping så vi har kommit en bit :) Har vart en slitsam dag idag har packat 6 pallar som senat ska skickas till vårt nya lager i Nynäs.                                                                Har även vart på kyrkogården idag med marcus och satt blommor och sagt grattis till Maria som skulle fyllt 67år idag<3


Min hund är ju för tydlig han somnar lite ...

img_9216 (MMS)

Min hund är ju för tydlig han somnar lite hur som och hans still är ju för rolig. Är hos mamma nu har käkat kantarell stuvade mackor i ugn som är min favis:) tänkte jag ska dra å hälsa på farmor idag me innan vi åker upp igen och ikväll blire kolla på hockey LHC-AIK . Kom igen Gnaget !:)


Dåligt skrivande här men helgen har vart f...

img_6763 (MMS)

Dåligt skrivande här men helgen har vart fullt upp. Men rolig helg:)  I lördags va de ju värdshuset så va förfesten hos carran innan med tjejerna:) Alltid lika kul, och värdshuset va roligt mycket dans :) Igår däremot vart de slö dag hela dagen, inte gör jag va bakis men va la lite mer sällskaps bakis med älsklingen som nog va rätt bakis :) Nu blire packa för fullt , imorgon bär de av hem åt nynäs vilket jag längtar massa efter nu:) har vart kul å va hemma lite träffa folket och så men nu längtar jag hem.                                  Här bjuds på en bild dom jag snott från frida:)


Nu är vi ute å far igen som vanligt :) trä...

img_2000 (MMS)

Nu är vi ute å far igen som vanligt :) träffade även Heba imorse en snabbis kul att se henne, har inte sets sen studenten vilket egentligen är oacceptabelt! Men vi ska försöka träffas alla vi tjejer snart som umgicks i gymnasiet.. Här är Föresten bild jackan som jag köpte till marcus :)


Sitter hos Lasse å gosshi och tittar på ho...

img_2521 (MMS)

Sitter hos Lasse å gosshi och tittar på hockey:) AIK leder med 0-2 :)


Vart hos frida idag igen på kaffe:) och Zä...

img_4359 (MMS)

Vart hos frida idag igen på kaffe:) och Zäta fick för första gången hälsa på sin pappa:) och lika som bär va dom :)


Är hos frida nu och här bjuds de på scones...

img_4750 (MMS)

Är hos frida nu och här bjuds de på scones, va jätte längesen jag åt de nu och de som är så gott :)


Frukostmys i höstregnet. Faktiskt rätt mys...

img_8014 (MMS)

Frukostmys i höstregnet. Faktiskt rätt mysigt när de smattrar på tältet över oss :) och idag har jag lyxat till det med god frukost här i husbilen:) Idag blire jobba sen klippa Evve senare sen blire nog att träffa frida på en fika också:)  Ha en bra regnig onsdag alla:)


Nyklippt!! Nu så är jag Nyklippt och nyfär...

img_3551 (MMS)

Nyklippt!! Nu så är jag Nyklippt och nyfärgad:) tog mer än 1decimeter på håret så nu känns de kort men va väldigt välbehövligt :) och den hemska utväxten är borta:) Har även skaffat  b-vitaminer för att jag fäller så sant så får hoppas de hjälper.  Ne nu sitter jag å väntar på Evve så blir de nog en kaffe hos henne:)


Borta bra men hemma bäst

Ännu en morgon man vaknar upp i husbilen, börjar kännas lite som hemma nu, eller..
Längtar faktiskt upp till Nynäshamn nu och till lägenheten även fast husbilen är jättemysig.
Så borta bra men hemma bäst, och mitt hem är ju faktist i nynäs nu..
Inatt vart jag väkt kl 3 av marcus att han inte kunde sova så han satte på tvn på högsta volym och gick och yrade runt i husbilen. Och snäll flikvän som jag är så vaknade jag sakta men säkert till liv och fick försöka prata honom till sömns igen.

Snart ska jag som sagt till Tandläkaren igen vilket jag inte är så förtjust i, tyder det är hemskt obehagligt men tandläkaren.
Sen bär de av till mjölby i eftermiddag för en rejäl hårvård av mitt hår.
Sen blire att åka till Syrran en sväng, hon ska visst tydligen ha en pressent till mig som hon köpte i Turkiet :D
Men jag vet redan va de är och de är något riktigt behövligt, eftersom det va någon som snodde 2 par skor av mig när gummibåtsracet var. Vilket jag fortfarande är arg för.. Men va ska man göra de är ju inte så att den som tagit dom kommer och hänger dom på dörren precis.

Igår drog Becca och jag in till mjölby på kvällen och köpte massor av godis på 500 sorters godis, och snacka om att jag fick ont i magen sen. Drog ju i min nästan allt bara i bilfärden hemmåt.
så de va inget smart gjort av mit.



Har vart hos tandläkaren  nu i förmiddags ...

img_8999 (MMS)

Har vart hos tandläkaren  nu i förmiddags på undersökning och skaffade även den där tandförsäkringen. Vilket verkar jäkligt bra, då betalar jag bara 720:- om året och då står de för allt med tänder fall jag behöver laga eller slår ut en tand mm. Ska tillbaka till tandläkaren imorgon med för att ta bort tandsten som är de värsta jag vet tycker de gör så ont å obehagligt:S Är även så fruktansvärt trött å hängig idag så vill bara lägga mig och sova. Men först blire att dra å klippa Carros pappa Bertil..


Har vart hos Jessica fram tills nu. Vart m...

img_3169 (MMS)

Har vart hos Jessica fram tills nu. Vart massa kaffe och massa prat :) kul att träffa henne va längesen nu och Becca kom dit me som de också va längesen jag träffade.  Jessica hade lite ovanlig hobby nu förtiden, hon odlade massa grönskar i köket och hade även ovanliga husdjur, en ödla, 1,5 skorpion och 2000 kackerlackor.  Hon är rolig hon :)


Va hos mamma nyss å duschade och efter jag...

img_1447 (MMS)

Va hos mamma nyss å duschade och efter jag borstat håret så va de såhär mycket hår på borsten som jag hade tappat då bara på den gången. Förstår inte va de är med mitt hår:S men de är fortfarande jätte tjockt men snart så är jag väl flintis så mycket jag tappar:S Inte kul iaf.. Vaknade iaf jätte tidigt idag så hunnit med åka till mamma duscha , tvätta och massa. Men nu så slappas det i sängen men mina killar:) Ska till Jessica vid 12 på fika :) så de ska bli kul .


Idag har varit en helt underbart fin höstd...

img_0426 (MMS)

Idag har varit en helt underbart fin höstdag och vad passade bättre än att ha på sig pälsvästen då, älskar den västen, fick den av marcus mamma Maria för ca 1år sedan och den bär jag med glädje. Och den kommer nog vara med mycket nu i höst:) ska se om de kommer upp en bättre bild på den senare :)


Har vart på en tripp till torpön idag med ...

img_6550 (MMS)

Har vart på en tripp till torpön idag med Marcus & Naemi, Vart kulglass och kaffe :) Nu är jag så satans trött funderar nästan på ta en powernapp, men först blire packa lite:)


Sovit som en stock i husbilen inatt:) nu b...

img_4180 (MMS)

Sovit som en stock i husbilen inatt:) nu blir de snygga till sig sen är de fullt upp idag, Packa, tvätta mm.


Husbilsmys!! Trott eller ej men har de fru...

img_5121 (MMS)

Husbilsmys!! Trott eller ej men har de fruktansvärt mysigt i husbilen å nu börjar de bli me:) är så seg idag så denna kvällen blev de bara myspys å lungt så får man se va de blir imorgon :)


Nu är vi straxt i Boxholm. Vart ett stopp ...

img_0879 (MMS)

Nu är vi straxt i Boxholm. Vart ett stopp i lkpg för att köpa nytt foder till Zäta. Han fäller så fruktansvärt och är lite konstig emot va han brukar så läste att royal canin Chihuahua är toppen bra så vart det.  Så hoppas de blir bra:) Ikväll vet jag inte va de blir, men först ska vi på kalas hos Diana vid 18 Liam fyller 2år:) Sen får vi väl se va de blir :)


Idag bär de av mot Boxholm. Kommer va där ...

img_4774 (MMS)

Idag bär de av mot Boxholm. Kommer va där en vecka och är redan helt uppbokat med grejer jag ska göra och hinna med. Men om nån vill ses är de bara hojta till :)  Gårdagen va riktigt kul igår på hovet, ett jäkla drag på läktaren :) kul att hockeyn är igång igen , har blivit helt insatt i AIK hockey sen förra säsongen :)   Ne nu blir det att dra i sig en kopp kaffe innan vi ska dra :)


Blev storseger idag och en redig målfest 5...

img_9268 (MMS)

Blev storseger idag och en redig målfest 5-1 till AIK:)


Nu har vi dratt på oss AIK tröjorna och be...

img_2066 (MMS)

Nu har vi dratt på oss AIK tröjorna och beger oss snart mot hovet för seriepremiär AIK-Timrå . Först bär de av till Skogås å lämna Zäta hos Anna och Bengan som ska va hundvakt :)


Asså världens sötaste och mysigaste hund!

img_9051 (MMS)

Asså världens sötaste och mysigaste hund!


There´s a fire starting in my heart

Hann precis med en promenad med Zäta innan regnet började ösa ner.
Har tat mig en varm go dusch nu med , men de är dock inte så roligt sen när man ska kamma ut håret stora traselkoker:S
Men har bokat tid för färg och klipp nu nästa vecka när vi är nere i Boxholm.
Tror de blir att klippa av en rätt rejäl bit,
Va tror ni om de?
Men nu när jag har fått de så långt , men tänkter typ bara kapa av de så de blir helrakt och fina fräscha toppar :)

Måste även börja ta tag i mitt morgon trötta jag som aldrig fanns förut, när jag gick i skolan högstadiet t.ex då va jag jämt uppe minst 1 timma innan jag hade behövt, hade ju bara 100m till skolan.
Nu snozar jag gärna och sedan är klockan aldeles för mycket när jag väl vaknat.
Och de måste bli ändrig tills utbildningen börjar för då måste jag gå upp senast kl 05:00 eftersom den börjar kl 08:00 inne i stan.


Här är föresten min nya pallet från Eleven.se med 180st skugger i





Nevermind I`ll find someone like you

Älskar verkligen den låten, Adele- Someone lika you
Hur fin som helst.

Idag är de fortfarande storm ute, så bäst att hålla i Zäta när vi är ute så han inte flyger iväg.

Igår va de ju idol och de visade från Linköping, synd att dom inte visar mer klipp från när fler personer sjunger för man får ju bara se några.

Till helgen ska vi dra ner till Boxholm för att stanna en veka, ska nämligen till Tandläkaren nästa vecka:S
Vilket jag hatar, och nu när jag är över 20 blire ju dyrt också, hoppas jag inte har några håll bara.
Ska nog iaf teckna den där försäkringen som täcker allt med tänderna för nån viss peng om året.
Får väl veta mer om de där.

Ne nu är de dags för jobba ,
Ha en stormig dag alla ..


Marcus & Butcher härom veckan när vi hälsade på Butcher :) 


Nu har jag äntligen fått in i skallen att ...

img_5811 (MMS)

Nu har jag äntligen fått in i skallen att jag faktiskt kom in på IMC.  Ser fram emot de som tusan men samtidigt lite nervöst men ska bli så jäkla kul :)                                                                                                                                                                                                                                                                                         Nu glor vi på hockey på Tvn frölunda - Växjö så tycker inte de är så värst intressant då jag inte bryr mig nåt om dom lagen, men på torsdag blir de att dra till hovet för att se AIK möta Timrå i deras första match för denna säsong :) vilket ska bli kul , älskar att dra och kolla på AIK på hovet å stå å skrika med i klacken redigt ;)


JAG KOM IN PÅ IMC!!

Åhh Världens lyckligaste idag!
Fick precis besked att jag kommit in på International Make up center i Stockholm.
Utbildningen börjar den 24 oktober.
Har vart min dröm att bli make up artist så länge jag kan minnas, och nu är de en bra början iaf :D


Är så trött på detta som kommer upp hela t...

img_3062 (MMS)

Är så trött på detta som kommer upp hela tiden på telefon och ljudet slutar fungera på allt förutom ringsignalen när de ringer.  Har ju inte fått tummen ur arslet å gått till telenor och försökt se om de kan fixa de.  Men nån som vet va de är får gärna hjälpa mig? Nu tittar jag på 4 stjärnors middag och väntar på att kycklingwrapsen ska bli klara i ugnen.. Så då blir de goooie mat till true talent om de nu går ikväll hoppas jag  :)


Söndagen 11 september..                   ...

img_0186 (MMS)

Söndagen 11 september..                      Idag har vi vart på riktigt söndags åkning. Vi skulle åka och kolla på ett hus Vi hade sett och vi såg en helt annan del av Nynäs. De va som saltkråkan så himla mysigt på olika små öar och havet precis jämnter vägen. Skulle vilja ha en sommarstuga där :)           Nu är blir de söndagsmys hela kvällen :)


United 93... Har precis sett den filmen nu...

United 93... Har precis sett den filmen nu och kan inte göra annat än stor tjuta. Så jävla hemsk och att den är sann. Nu är de 10års sedan terrorattacken i USA och de är sjukt att de finns sådana människor som gör såna hemska saker. Tankarna går till alla drabbade av attacken 11 september 2001 och hoppas aldrig att något sådant hemskt händer igen. Nu ska jag se om jag kan somna efter att sett den filmen, marcus ligger redan å snarkar...


Nu har vi precis käkat på grekisk resturan...

img_4992 (MMS)

Nu har vi precis käkat på grekisk resturang:) helt underbart gott, satt till å med ute så härligt väder va de, men är väl kanske den sista gången gör i år på uteservering .


Blev inget grönan idag, blev fredags mys m...

img_8207 (MMS)

Blev inget grönan idag, blev fredags mys med god mat och rose' . Satsar på en dag på stan imorgon istället:)


Kycklingwraps.....                        ...

img_1749 (MMS)

Kycklingwraps.....                                     Idag blev de kyckligwraps till middag :) vilket är både min å marcus favo rätt. Nu va de längesen vi åt de och de va godare än någonsin :)               Igår duschade vi Zäta , han va så söt å så liten han vart, här är en bild när han är inlindad i handuken i husses famn :)


trött tjej idag..

Va är de för fel på mig idag?? Är så fruktansvärt trött så jag bara vill krypa ner i sängen igen och sova.
Men de vill jag ju inte göra, men blir att slänga mig i soffan och titta på topmodell sen greys för att ta en promenad senare ikväll.

Imorgon blire nog dra till Grönan och kolla på Håkan Hellström, så vi får hoppas på de:)



Måste även beställa tid för färgning och klippning , mitt hår just nu ser för jävligt ut som ett stort troll hår.
Och full äklig utväxt, så blir att åka till Marianne när jag kommer till Boxholm nästa gång vilket blir runt den 19sept så får stå ut tills dess.

 
 


R.I.P Stefan Liv och de andra omkomna på p...

img_3590 (MMS)

R.I.P Stefan Liv och de andra omkomna på planet som kraschade.            En hemsk tragedi, mina tankar är hos alla anhöriga.


Idag är z å jag med marcus ute å far:) men...

img_7276 (MMS)

Idag är z å jag med marcus ute å far:) men fy vilket ruskväder vart dyngsur förut när jag va ute med z imorse..


Precis kommit in efter 90min promenad , är...

Precis kommit in efter 90min promenad , är helt slut nu och desamma är Zäta :) Är så himla sugen på nån god mat nu när man ser på halv 8 hos mig. Men icke har vi väl nåt gott att äta här hemma..


Har precis käkat thaimat nu på världens go...

img_4421 (MMS)

Har precis käkat thaimat nu på världens godaste thairesturang och jag gillar inte ens sån mat men den här gillar jag, och tog thaistarkt idag och fan de va de starkaste mat jag ätit de bara brann i käften men älskar stark mat, så för mig va de lugnt ,dock höll marcus på att smälla av när han smakade :)                                                                                             Här är en söt bild på marcus å Zäta igår när de övade kontakt :)


Har vart en underbart fin dag idag så lago...

img_1308 (MMS)

Har vart en underbart fin dag idag så lagom till jag tänkte ut på långpromenad mulnar de och ser ut att bli regn. Men får väl se om de blir en promenad sen iaf:) måste ner och posta väldig viktig post som jag inte får glömma:)  Är så nervös , men hoppas hoppas hoppas... Mer info kommer när jag får besked:)


Mondaymorning

Måndag igen och en ny vecka.
Har sovit som en stock inatt va så jäla trötter från i lördags.
Men nu är de bara piggna till och ladda för att jobba en vecka.
Härligt väder idag är de sol, fast ändå höstigt.
Vilket jag faktiskt tycker är mysigt.
Ser faktist fram emot hösten. Tyckte trotsallt att de är en härlig årsid om de inte är spöregnm hela tiden förstås..


Igår tog vi in på radisson blu waterfront ...

img_2641 (MMS)

Igår tog vi in på radisson blu waterfront vilket va ett helt underbart hotell. på kvällen drog vi ut till Golden hits vilket va ett jävligt roligt ställe med världens drag:) dock mår man väl som man förtjänar nu. Både jag å marcus ligger helt utslagna nu hemma. Så Blir myskväll på högsta nivå ikväll ..


Första natten på hotell för Zäta:) ikväll ...

img_4739 (MMS)

Första natten på hotell för Zäta:) ikväll blire göra Stockholm :)


Sitter på hotell radisson blu waterfront n...

img_3565 (MMS)

Sitter på hotell radisson blu waterfront nu, Åhh vilken utsikt Asså. Helt underbart fint:) får se om  vi stannar i stan ikväll eller om vi drar mot Nynäshamn :)


När man äntligen kan ta sovmorgon så vakna...

img_4385 (MMS)

När man äntligen kan ta sovmorgon så vaknar man tidigt av sig själv. Va jobbigt de är. Men ändå rätt skönt att hinna med mycket och inte stressa att göra i ordning sig. Nu bär de av mot stan, ska käka nåt gott sen får vi väl se om de blir gå in på mässan idag..


Formex va riktigt bra, här sitter marcus å...

img_9770 (MMS)

Formex va riktigt bra, här sitter marcus å henrik i varsin massage fåtölj. Va helt underbara fåtöljer skulle lätt kunnat somna i den.  Men farligt att gå på mässan för fanns massor man själv skulle vilja ha, önskar nästan man hade ett stort hus att inreda:) Nu sitter älsklingen och jag å hejar på Sverige men går inget vidare än så länge..


solnedgång

Har vart ute nu och gått i 1timma och 20 min men Marcus & Henrik, vi gick längst den långa strandpromenaden och det va helt underbart skönt.
Solen gick ner och va så fint när man gick där vid klipporna och havet låg helt vidstilla.
Älskar verkligen Nynäshamn, så himla mysig stad.
Självklart så skulle jag vilja bo mitt i stan, men här har jag inget emot att bo nu iaf.

Ne nu blire titta lite på Tv sen blire nog att krypa upp i kojan, för imorgon blir det en lång dag.


Storstädning

Låter lika tråkigt som det är, men nu är de gjort.
Henrik kommer på besök här så Marcus och jag tog tag i att storstäda lägenheten.
Och då kändes de rätt bra att de bara va den här lilla lägenheten :)
Har dock insett att jag inte kan klaga på att Zäta fäller så förbannat när jag själv fäller minst lite mycket. Men hans hår syns mest i soffan, mina långa svarta hårstrån är överallt :S
Inget kul, va till och med lite sugen på att klippa kort när jag tittade på gamala bilder på mig när jag hade page för ca 2,5 år sedan.
Men kommer jag nog aldrig klippa till nu när jag äntligen har fått så här långt hår..

Har mullrat lite här idag , men som tur va vart de aldrig nån riktigt åskskur utan nu är de sol och fint igen.
Killarna är ute och åker en sväng sen kommer de väl och hämtar upp mig så ska vi käka på godaste thaimaten. Jag som inte brukar gilla sån mat men den älskar jag.

Imorgon blir det Formex, de ska bli kul och på kvällen ska nog ut och käka i stan med nån kompis till Marcus.



Bjuder här på en gamal bild på Mig och Ida ,  När jag hade kort hår.


Wake up

Godmorgon.
Nu har Jag och Zäta avklarat morgonpromenaden, första gången som jag kom upp skapligt.
Så nu kokas de kaffe för att piggna till ännu mer och Älsklingen ropar här efter kaffe så bäst att ge han de.

Lyssnar även på NRJ wake up call, asså så jävkla kul.
Skulle också vilja blåsa någon med de :P


Här är någon som inte vill att jag ska jobba iaf utan vill ha all uppmärksamhet själv..